Retourneren en ruilen

.Retourneren & Ruilen

 

Toch niet tevreden over uw badkamerspiegel? Of is het stuk? Daar gaan we direct iets aan doen!

 

.

.

.

No worries!

Heel jammer dat u niet helemaal tevreden bent over uw ontvangen artikel(en)!

Bent u niet helemaal tevreden over uw aangekochte badkamerspiegel? Erg jammer, maar dat kan natuurlijk wel eens gebeuren. Badkamerspiegels.be helpt u natuurlijk ook na uw aankoop verder. Hier leest u alles over retourneren en ruilen van uw visagiespiegel of badkamerspiegel.

Wanneer de visagiespiegel of badkamerspiegel voldoen aan onze gestelde retour voorwaarden, dan kunt u deze veilig retourneren.

 

Via Mijn Badkamerspiegels ziet u precies wanneer we uw artikel hebben ontvangen en wat we voor u gaan doen.

 

Wat mag ik van Badkamerspiegels.be verwachten?

Zodra we uw artikel retour hebben ontvangen, sturen we u direct een bevestiging per e-mail en we doen even een persoonlijk telefoontje naar u. Het kan wel eens voorkomen dat uw retour artikel is aangekomen bij ons volgens de track & trace informatie en dat u nog geen bevestiging van ons hebt ontvangen.  No worries! Het kan tot maximaal 48 uur duren voordat we uw retour in behandeling nemen. 

Vervolgens gaan we aan de slag met de door u gekozen oplossing. We houden u hiervan per mail allemaal op de hoogte.

Wanneer u via onze onze webwinkel een badkamerspiegel of visagiespiegel koopt heeft u recht op een zogenoemde afkoelperiode (herroepingsrecht). binnen deze afkoelingsperiode heeft u de mogelijkheid om de badkamerspiegel of visagiespiegel kort te testen, net zoals in een fysieke winkel. Let wel even op, er zitten namelijk wel wat voorwaarden aan verbonden.

Via het retourformulier kunt u veilig uw artikel retour sturen, vermeld wel duidelijk of u een terugbetaling wenst of dat u het artikel wenst te ruilen. Indien u het artikel wilt ruilen dan willen wij ook graag weten welk artikel u retour wilt ontvangen.

 

Voorwaarden 14 dagen bedenktijd

Naast onze geweldige service doen wij er ook alles aan om u als consument te beschermen voor miskopen. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden bij het retourneren van het artikel

 

 • U heeft 14 dagen de tijd om te herroepen. Daarna dient het product binnen 14 dagen aan ons te worden geretourneerd. Meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier.
 • Het product dient privé te zijn aangeschaft. Indien de factuur op een zakelijke naam staat en er dus geen sprake is van een consumentenkoop, vervalt het herroepingsrecht.
 • U heeft geen recht op het volledige aankoopbedrag wanneer wij zichtbare gebruikssporen zoals beschadigingen, missende accessoires of een ontbrekende originele verpakking constateren. In dit geval ontvangt u van ons een deelvergoeding, wat meestal betekent dat u 35% van het oorspronkelijke aankoopbedrag van ons ontvangt.
 • Wij bieden de mogelijkheid om de retourzending onder vermelding van het antwoordnummer. Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een verzendlabel. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending op een andere manier terug te sturen, dan zijn de eventuele extra kosten en het risico voor uw eigen rekening.

Let op: voor de retourzending onder herroepingsrecht rekenen wij €6,95. Dit bedrag wordt verrekend met het door ons terug te storten bedrag van uw aankoop.

 

Makkelijk toch? 

Ontbreekt er wat aan uw bestelde artikel? Vul direct het online retourformulier in. Geef wel even duidelijk aan wat er ontbreekt en welke onderstaande oplossing u wenst.

 • Het artikel omruilen: U hebt uw nieuwe product een dag na ontvangst van uw retourzending in huis.
 • Het ontbrekende onderdeel naleveren: Wij nemen direct contact op met de leverancier om het ontbrekende onderdeel alsnog naar u toe te sturen, natuurlijk kijken we ook in ons magazijn of we het onderdeel op voorraad hebben. In de meeste gevallen hebt u binnen 5 werkdagen het ontbrekende onderdeel in huis.

Na uw melding, houden we u per mail op de hoogte over de status van uw nalevering.

Heeft u uw artikel geretourneerd onder de afkoelperiode? dan krijgt u binnen enkele werkdagen na ontbinding het aankoopbedrag weer teruggestort. 

U ontvangt alle reeds betaalde bedragen retour, dus ook de verzendkosten die u betaald heeft om het product te krijgen. LET OP! Enkel tot het bedrag van een standaardlevering wordt vergoed.

Let op! Wanneer u met uw creditcard de betaling heeft uitgevoerd dan zal het bedrag terug worden gestort op de creditcard. Online kunt u dit direct terugzien, anders zal dit pas bij het volgende afschrift zichtbaar zijn.

Sommige artikelen van badkamerspiegels.be vallen onder de uitzondering. U begrijpt vast en zeker dat u de volgende artikelen helaas niet kunt terugsturen:

 • Spiegel waarvan de verzegeling is verbroken;
 • Producten waarvan de verzegeling is verbroken, welke vanwege hygiënische redenen was aangebracht;
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers en tegoedbonnen;
 • Ook voor juist uitgevoerde diensten van postbodes en monteurs kunnen we je geen geld teruggeven. Hieronder vallen:

Installatie- en inbouwkosten;

 • Ingewisselde vouchers voor inbouw en/of installatie;
 • Kosten voor bijzondere verzendopties

Gratis verzending

Gratis avond- en zondagbezorging

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Tot 40% korting

op badkamerspiegels

Naar boven