Betaalmogelijkheden

Service & Contact

De Klantenservice helpt u graag bij uw vragen. Het lokale telefoonnummer en veelgestelde vragen vind u op deze pagina.

Bestellen & Leveren

Vragen over uw bestelling of de aflevering? Vind hier alle informatie over uw bestelling of neem contact op met de klantenservice.

Verheugende uitpakmoment

Wij houden u graag op de hoogte van elke stap die de bezorger voor u zet. Alles over de status van uw bestelling.

 

Betalen moet ook gebeuren. Dat kan bij ons op maar liefst zeven manieren.

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal.nl.

 

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betalingen verlopen via onze payment service providerSisow.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Overboekingen aan Badkamerspiegels.be worden verwerkt door onze payment service provider Sisow. In het bestelproces krijgt u een referentienummer, u kunt dan direct een overboeking plaatsen met het verkregen referentienummer als betalingskenmerk. Zonder juiste vermelding van het referentienummer kan uw bestelling onverhoopt vertraging oplopen, controleer deze dus goed.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de levering van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

 

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet en is gekoppeld aan een bank- of girorekening. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. Via PayPal kunt u betalen met Visa, MasterCard, Discover en American Express

Kijk voor meer informatie over PayPal op www.paypal.com.

 

Met achteraf betalen betaalt u het volledige bedrag in één keer nadat bestelling is bezorgd. Het voordeel van deze betaalwijze is dat u wacht met betalen totdat u het artikel hebt bekeken en zeker weet dat u het niet wil retourneren.

De nota wordt met uw bestelling meegezonden. Gebruik de acceptgiro of maak het bedrag onder vermelding van uw klantnummer over.

Bij Badkamerspiegels.be kunt u kiezen om te betalen in termijnen. Met deze betaalwijze kiest u voor gespreid betalen en bepaalt u voor een groot deel zelf in welk tempo je betaalt.

Wilt u gebruik maken van deze betaalmethode? Kies in de winkelmandje voor Maandelijkse termijnen. Meer informatie over deze betaalwijze en het maken van een proefberekening vind u via Betalen in termijnen.

Bij Badkamerspiegels.be kunt u veilig via een SSL beveiligde verbinding met VisaCard, EuroCard en MasterCard betalen. Deze betalingen verlopen via payment-provider Sisow. Deze partner heeft ruime ervaring met de verwerking van creditcard betalingen.

Voor meer informatie over creditcardbetalingen bent u ten alle tijde vrij om contact met ons op te nemen. Onze gegevens zijn vermeld op de contact pagina.

Bestelling

Nadat uw bestelling ons magazijn verlaten heeft, volgt u uw bestelling via de track & trace link op de website van de PostNL. 

Retourneren en ruilen

Bent u toch niet tevreden over uw bestelling? Of is het stuk? Dat is natuurlijk erg vervelend. En daar gaan we direct iets aan doen, beloofd.

Cadeaubonnen

Iemand jarig? Iets te vieren? Met een cadeaubon heeft u altijd een passend cadeau. De cadeaubon is er in verschillende prijzen verkrijgbaar.

Naar boven