Badkamerspiegels met Bluetooth speakers

Badkamerspiegels #Alle badkamerspiegels online / Badkamerspiegels met Bluetooth speakers
.Badkamerspiegel met Bluetooth speakers

❤ Genieten van muziek in uw badkamer? Badkamerspiegel met bluetooth speakers.

.

.

.

Gratis verzending

Gratis avond- en zondagbezorging

Voor 18:00 Besteld, morgen in huis

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND

Profiteer van kortingen tot wel 40%.

op het hele assortiment badkamerspiegels

Badkamerspiegel met Bluetooth Speakers

Genieten van uw favoriete muziek in de badkamer? Maak plaats voor een stralende solist in uw badkamer.

Volop genieten van muziek in de badkamer? Dankzij de badkamerspiegel met ingebouwde Bluetooth speakers. De badkamerspiegel met Bluetooth speakers is de eerste intelligente badkamerspiegel in zijn soort. De badkamerspiegel met Bluetooth speakers is uniek in zijn soort en is zeer eenvoudig te bedienen via Bluetooth via uw laptop, smartphone of tablet. Wilt u rustig de dag beginnen met uw favoriete muziek onder de douche? Blader dan door het assortiment badkamerspiegels met Bluetooth speakers en spiegelverwarming.

.Kassakoopjes.

Kassakoopjes, badkamerspiegels voor te gekke prijzen

.

.

.

Badkamerspiegel met Bluetooth Speaker + Led-Verlichting + spiegelverwarming.

 

Tandenpoetsen, scheren, wassen, kammen, flossen en wat is dan fijner om ook nog eens te genieten van uw favoriete muziek? Vanaf nu kunt u heerlijk genieten in uw badkamer met de badkamerspiegel met Bluetooth speakers en spiegelverwarming. In het assortiment badkamerspiegels met speakers (Bluetooth) vind u altijd wel een badkamerspiegel met speakers voor elke gelegenheid.

Wilt u heerlijk tot rust komen in uw badkamer en terwijl u in bad ligt of onder de douche staat ook nog eens luisteren naar uw favoriete muziek? Een spiegel met Bluetooth speakers is een echte knaller in uw badkamer. u streamt met uw smartphone of tablet uw muziek naar het geïntegreerde audiosysteem.

Rechthoekige & ronde badkamerspiegels met LED verlichting en Bluetooth speakers

 

Alle badkamerspiegels ook de badkamerspiegels met Bluetooth speakers zijn afgewerkt met een aluminium frame en is hoogwaardig afgewerkt met een laag Teflon, dit beschermt tegen de invloed van vocht. Achter de spiegel is energiezuinige LED verlichting schijnt door het gezandstraalde 6 mm kwaliteitsglas waardoor een fraai lichteffect wordt gecreëerd in uw badkamer. het Bluetooth audiosysteem is ingebouwd achter het glas.  Naast het luxe conform zijn alle badkamerspiegels met Bluetooth speakers en badkamerspiegels met LED verlichting of de standaard badkamerspiegels voorzien van sensorschakelaar, met een handbeweging kunt u de spiegel aan en uit zetten.  Alle badkamerspiegels zijn tevens voorzien van dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de led verlichting naar uw persoonlijke wensen kan instellen.

Naar boven